Welkom, bezoeker! [ Advertentie plaatsen | Inloggenrss | 

Subcategorien

  | Diensten en Contact | 25 mei 2015

  Seksvraagbaak.nl is een webgids voor seks en erotiek. Alles wat u nodig heeft aan informatie vindt u op onze uitgebreide webportal. De website is overzichtelijk ingedeeld in de volgende rubrieken: seks informatie, woordenboek (begrippen en betekenissen), forum (voor vragen en antwoorden over seks), sexverhalen, shops, erotische bedrijven en sexadvertenties voor aanbieders van betaalde sex. Zoek in de ruim 600 artikelen!

  Biedt u ook erotische diensten aan? Lever dan gratis uw bedrijfsinformatie en prijzen aan en wij zullen uw informatie direct plaatsen. Let op, dit geldt alleen voor betaalde diensten. Contactadvertenties en dating informatie wordt niet geplaatst.

  Hieronder vindt u 1 van de vele leuke artikelen en wetenswaardigheden. Wilt u meer lezen? Surf dan snel naar Seksvraagbaak.nl

  Helft vrouwen bedriegt partner 

  Helft vrouwen bedriegt partner.Vrouwen ontdekken steeds meer hun eigen seksualiteit en kennen geen schaamte meer als het gaat om experimenteren met seks. Een lesbische ervaring, one-night stands, de vaste partner bedriegen, triootjes. Steeds meer vrouwen zijn ervoor te vinden.

  57 procent van de 5500 ondervraagden (ongeveer de helft van hen vrouwen) zal de kans op een one-night stand niet aan zich laten voorbijgaan. Bijna 43 procent van de vrouwen gaf toe dat ze haar partner wel eens bedriegt. Bovendien zou bijna de helft van hen, 47 procent, het wel eens met een andere vrouw willen doen, zolang niemand anders het dan te weten komt.

  50% droomt van triootje. Precies de helft van de vrouwen wil zich wel aan een triootje wagen, zes op tien hebben zich al eens laten vastbinden. 66 procent is van mening dat je niet van een man hoeft te houden om ermee te vrijen. 50 procent van de ondervraagde mannen vindt dan weer het tegenovergestelde.

  “Het is duidelijk dat vrouwen wat in te halen hebben op seksueel gebied. Het valt vooral op dat dit geldt voor vrouwen tussen 19 en 20 jaar,” weet analiste dr. Kristel.

  Er zijn tegenwoordig veel mogelijkheden om seks met een partner te verkrijgen. Vele sexdating websites zoals Sexadvertentiesite.nl bieden een vraag en aanbod van mensen die op zoek zijn naar een spannend seks avontuurtje.

  Bron: Het laatste nieuws – 10 augustus 2005

  2,103 totaal aantal keer bekeken, 1 vandaag

  Shops posters online

  | Baby en Kind | 21 januari 2014

  Wat leuke decoratie voor je nieuwe huis nodig of je kamer? Een poster is een ideale keuze hiervoor. Een poster is goedkoop en zorgt voor een leuke sfeer, al helemaal in combinatie met een prachtige posterlijst waardoor de poster nog meer opvalt en ook nog is beschermd wordt.

  Het leuke is dat je posters altijd goed kunt afstemmen op je huis. Of je nu een kleine of grote poster zoekt, met of zonder lijst of welk onderwerp goed bij jou aansluit. Houd je bijvoorbeeld van abstract, dan is een abstract schilderij in jou woonkamer bijvoorbeeld erg mooi.

  2,498 totaal aantal keer bekeken, 2 vandaag

  Blog info

  | Shoppen en (ver)kopen | 21 januari 2014

  Op deze pagina vindt u een overzicht van leuke artikelen geplaatst door commerciele website en/of websites op het gebied van online kopen en verkopen.
  Wilt u zelf een leuk artikel (inclusief tekstlink!) plaatsen op deze pagina? Neem dan contact op via info @ tekoopadvertenties.nl

   

  2,653 totaal aantal keer bekeken, 1 vandaag

  Advertentie sites

  | Shoppen en (ver)kopen | 21 januari 2014

  U bent vast bekend met de vele advertentie sites in Nederland. Gratis zoekertjes plaatsen op het internet is vaak eenvoudig en zeer effectief om uw producten te verkopen en te koop aan te bieden. Binnen 5 minuten is de advertentie geplaatst. Daarbij kan men zelf ook soms een gratis weblink toevoegen. Het plaatsen van advertenties op dergelijke sites is ideaal om uw producten te koop aan te bieden. Denk aan 2dehands producten, nieuwe spullen te koop of verhuur producten. Ook klussers en dienstverleners zijn gek op dit soort websites. Of wellicht bent u juist op zoek naar een bepaald product of een bepaalde dienst. Dan kunt u een gevraagd advertentie invoeren. De grote marktplaatsen zoals marktplaats hebben veruit het grootste marktaandeel. Zeker als het gaat om de resultaten in de zoekmachines en het aantal unieke bezoekers per dag.

  Een kleinere opkomende advertentie site is Gratisadvertenties.net. Dit is een leuk en fris vormgegeven site die sinds enkele jaren nieuw is op het internet. De site is ingedeeld in overzichtelijke categorieën en is voornamelijk bedoeld voor het te koop aanbieden van 2dehands en nieuwe producten. Men kan hier een gratis advertentie op plaatsen inclusief gratis website vermelding. De advertenties blijven 1000 dagen op de site staan. Daarna kan men deze weer gratis verlengen voor dezelfde termijn. Voordeel van Gratisadvertenties.net is dat er niet al te veel te opvallende en irritante commerciële zoekertjes op worden weergegeven.

  2,454 totaal aantal keer bekeken, 1 vandaag

  • Er zijn momenteel geen populaire reacties.