Welkom, bezoeker! [ Advertentie plaatsen | Inloggenrss | 

 

€5000000

Ik ben een particuliere investeerder op zoek naar een financieringsovereenkomst

  • Prijsstelling: Gratis
  • Aangeboden of gezocht: Aangeboden
  • Land: Groot-Brittannië
  • Provincie: Provincie Groningen
  • Plaats: Anita Garibaldi
  • Geplaatst op: 17 augustus 2017 21:47
  • Verloopt na: 57 dagen, 22 uren
Ik ben een particuliere investeerder op zoek naar een financieringsovereenkomst

Omschrijving

Ik ben een particuliere investeerder op zoek naar een financieringsovereenkomst
Hello, Hi ik ben een particuliere investeerder in de zoektocht naar mogelijke investering mogelijkheden om te investeren in, ik ben op zoek naar een partner die we een nieuw bedrijf of business management kan bereiken, wil ik investeren in zaken zoals restaurants, winkelcentra, elektronica, groothandel / detailhandel, villa’s, commercieel vastgoed, evenementen, commercieel vastgoed, hotels, ras of een bedrijf of zaken te beginnen met doelstellingen voor het genereren aantrekkelijk inkomen te investeren in als partner in de VAE, het Midden-Oost-Azië en de wereld in het algemeen, de VAE, Saudi-Arabië, Iran, Bahrein, Oman, Europa, Amerika, enz. Ik heb een kapitaalinvestering. Neem contact met mij op mijn adres: guisseppe.franze.daniellagomez@gmail.com

Processing your request, Please wait....

Advertentie

Advertentie referentie ID: 8215995f281bb6ca

Geen trefwoorden

257 totaal aantal keer bekeken, 3 vandaag

  

Advertentie