Welkom, bezoeker! [ Advertentie plaatsen | Inloggenrss | 

 

 

getuigenis

 • Prijsstelling: Gratis
 • Conditie: Nieuw
 • Aangeboden of gezocht: Aangeboden
 • Afhalen of bezorgen: Bezorgen
 • Kledingmaat: 34
 • Merk: Calvin Klein
 • Kleur: Beige
 • Geslacht: Meisjeskleding
 • Land: Italië
 • Provincie: Provincie Gelderland
 • Plaats: Tilburg
 • Straatnaam: janette
 • Geplaatst op: 6 juli 2017 11:44
 • Verloopt na: 17 dagen, 5 uren
getuigenis

Omschrijving

Hallo, UW AANDACHT !!!!
U op zoek om geld te lenen, ontmoette ik een vrouw genaamd AMANDA DEVERAU. Franse business vrouw. een lening van $ 45 000 werd toegekend, en ik sprak met een aantal collega’s die ook hebben ontvangen leningen van deze dame zorgeloos. Speciaal voor mij, kreeg ik mijn kredietaanvraag via overschrijving binnen 72 uur zonder protocol Ik betaalde twee (2) kosten van de aanvraag en de vereiste en mijn imformation van iemand die ik kan nemen zoals blijkt uit wat ik doe en het geeft me mijn lening. De reden waarom ik dit bericht op Facebook en zus AMANDA publiceren blijft wonderen voor mensen die echt in nood te doen. Dus heb ik besloten om deze kans met u eens dat niet de banken begunstigen of had oneerlijk kredietverstrekkers die niet de persoonlijkheid van anderen te misbruiken geconfronteerd te delen; een project of financiering nodig, kun je schrijven naar hem toe en uw situatie uit te leggen; het zal u helpen als het overtuigd is van zijn eerlijkheid
mail: amandagueradeverau@gmail.com

Processing your request, Please wait....

Advertentie

Advertentie referentie ID: 145595e0535bf85f

222 totaal aantal keer bekeken, 1 vandaag

  

U dient te zijn ingelogd/geregistreerd om op deze advertentie te kunnen reageren.

Informatie over de adverteerder

 • Geplaatst door: janette
 • Lid sinds: 6 juli 2017

Meer advertenties geplaatst door janette

 • Geen andere advertenties gevonden.
Nieuw geplaatste advertenties van janette »

Advertentie