Welkom, bezoeker! [ Advertentie plaatsen | Inloggenrss | 

| Diensten en Contact | 25 mei 2015

Seksvraagbaak.nl is een webgids voor seks en erotiek. Alles wat u nodig heeft aan informatie vindt u op onze uitgebreide webportal. De website is overzichtelijk ingedeeld in de volgende rubrieken: seks informatie, woordenboek (begrippen en betekenissen), forum (voor vragen en antwoorden over seks), sexverhalen, shops, erotische bedrijven en sexadvertenties voor aanbieders van betaalde sex. Zoek in de ruim 600 artikelen!

Biedt u ook erotische diensten aan? Lever dan gratis uw bedrijfsinformatie en prijzen aan en wij zullen uw informatie direct plaatsen. Let op, dit geldt alleen voor betaalde diensten. Contactadvertenties en dating informatie wordt niet geplaatst.

Hieronder vindt u 1 van de vele leuke artikelen en wetenswaardigheden. Wilt u meer lezen? Surf dan snel naar Seksvraagbaak.nl

Helft vrouwen bedriegt partner 

Helft vrouwen bedriegt partner.Vrouwen ontdekken steeds meer hun eigen seksualiteit en kennen geen schaamte meer als het gaat om experimenteren met seks. Een lesbische ervaring, one-night stands, de vaste partner bedriegen, triootjes. Steeds meer vrouwen zijn ervoor te vinden.

57 procent van de 5500 ondervraagden (ongeveer de helft van hen vrouwen) zal de kans op een one-night stand niet aan zich laten voorbijgaan. Bijna 43 procent van de vrouwen gaf toe dat ze haar partner wel eens bedriegt. Bovendien zou bijna de helft van hen, 47 procent, het wel eens met een andere vrouw willen doen, zolang niemand anders het dan te weten komt.

50% droomt van triootje. Precies de helft van de vrouwen wil zich wel aan een triootje wagen, zes op tien hebben zich al eens laten vastbinden. 66 procent is van mening dat je niet van een man hoeft te houden om ermee te vrijen. 50 procent van de ondervraagde mannen vindt dan weer het tegenovergestelde.

“Het is duidelijk dat vrouwen wat in te halen hebben op seksueel gebied. Het valt vooral op dat dit geldt voor vrouwen tussen 19 en 20 jaar,” weet analiste dr. Kristel.

Er zijn tegenwoordig veel mogelijkheden om seks met een partner te verkrijgen. Vele sexdating websites zoals Sexadvertentiesite.nl bieden een vraag en aanbod van mensen die op zoek zijn naar een spannend seks avontuurtje.

Bron: Het laatste nieuws – 10 augustus 2005

Processing your request, Please wait....

Geen trefwoorden

1,216 totaal aantal keer bekeken, 1 vandaag

  

  • Er zijn momenteel geen populaire reacties.

    Mooie site? Geef ons een plus!